تحصیل در آمریکا؛ شرایط اخذ پذیرش و تحصیل در آمریکا در سال 2022
ایالات متحده آمریکا به عنوان چهارمین کشور وسیع جهان و سومین کشور پرجمعیت پس از چین و هند به عنوان بزرگ ترین مقصد دانشجویی جهان شناخته شده و بیش از یک میلیون دانشجوی بین المللی را در خود جای داده است. این کشور با دارا بودن امکانات رفاهی در سطحی بالا، اقتصادی قدرتمند و مراکز آموزش عالی بسیار معتبر و قدیمی، چندین دهه است که شرایط جذابی را برای پذیرش مهاجران و به خصوص قشر دانشجو جهت تحصیل در آمریکا پدیدار آورده است.
با این وجود ادامه تحصیل در آمریکا به خصوص در سالیان اخیر چالش های بسیاری به همراه داشته و دانشجویان ایرانی با سوالاتی فراوان در مورد فرآیند اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکایی، اخذ ویزا و مهاجرت به این کشور روبهرو بوده اند. هدف ما در مطلب پیش رو این است که تا جای ممکن پاسخ پرسش های شما را بدهیم؛ با ما همراه باشید.
شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی در آمریکا
به عنوان اولین شرط، متقاضیان تحصیل در مقطع لیسانس در کشور آمریکا باید گواهی ای مبنی بر اتمام 12 سال تحصیل دوره های دبستان و دبیرستان(یعنی معادل مدرک پیش دانشگاهی یا همان چهارم دبیرستان در ایران) را داشته باشند تا بتوانند برای اخذ پذیرش از دانشگاه های کشور آمریکا اقدام کنند. البته داوطلبانی که وارد مقطع پیش دانشگاهی نشده و پس از اخذ مدرک دیپلم خواهان مهاجرت به آمریکا هستند هم می توانند با گذراندن دوره پیش دانشگاهی در آمریکا، وارد دانشگاه شوند.
برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا، اخذ نمره 6 در آزمون آیلتس و یا نمره مشابه در آزمون تافل، لازم تلقی می شود اما متقاضی می تواند دوره های آموزش زبان انگلیسی را در آمریکا و قبل از شروع دانشگاه پشت سر گذارد. به طور کلی اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا در مقطع کارشناسی دشوار نبوده و متقاضیان به شرط دارا بودن مدرک زبان، تمکن مالی مناسب برای ورود به دانشگاه و دارا بودن نمرات حداقلی در مقطع دبیرستان می توانند خود را آماده اخذ پذیرش نمایند.
شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آمریکا
به طور کل متقاضیان ورود به مقطع فوق لیسانس در دانشگاه های آمریکا را می توان به سه دسته تقسیم کرد:
- افرادی که سوابق تحصیلی قابل قبولی دارند (معدل بالا در دوره کارشناسی و…)
- کسانی که سوابق تحصیلی معمولی داشته (معدل متوسط، بدون مقاله، نمره زبان نه چندان بالا) اما فاصله زمانی بین آخرین مقطعی که گذراندن و اقدام جهت اخذ ویزای آنها، کمتر از دو سال است.
- افرادی که صرف نظر از کیفیت سوابق تحصیلیشان، بیش از دو سال از اخذ آخرین مدرک تحصیلی آنها می گذرد و اصطلاحا دارای گپ تحصیلی هستند (اگر در رابطه با گپ تحصیلی سوال یا نکته ای دارید، پیشنهاد می کنیم حتما این مقاله را مشاهده کنید تا با صفر تا صد این مسئله مهم آشنا شوید).
گروه اول به خاطر سابقه درخشان تحصیلی ( معدل کل بالای 16، داشتن مقاله معتبر بویژه مقاله ISI، داشتن نمره GRE یا GMAT مناسب، نمره IELTS یا TOEFL از 6.5 به بالا) حتی می توانند برای گرفتن بورسیه تحصیلی از دانشگاه های معتبر آمریکا اقدام نمایند. البته فرآیند اخذ بورسیه تحصیلی به خصوص در دوره کارشناسی ارشد تا حدود زیادی به فاکتور شانس هم بستگی دارد! در نتیجه به صرف دارا بودن سابقه تحصیلی مطلوب فرض را بر حتمی بودن دریافت بورسیه نگذاشته و ضمن بررسی شرایط هر دانشگاه و رشته، مطمئن شوید که برای موسسات مختلف اپلای می کنید.
گروه دوم اما با توجه به شرایط مالی خود می توانند برای دانشگاه های خوب آمریکا با هزینه سالیانه ای در حدود 10 تا 18 هزار دلار اقدام کنند. البته شانس دریافت بورسیه برای این متقاضیان صفر نیست، اما با توجه به رقابتی بودن این فرآیند بهتر است که این دسته از دانشجویان از قبل به فکر تامین هزینه های خود باشند.
گروه سوم نیز با چالشی جدی به نام گپ تحصیلی روبهرو هستند که می تواند در فرآیند پذیرش و اخذ ویزا برای آنها دردسرساز باشد. با این وجود توجیه این گپ تحصیلی (به طور مثال خدمت سربازی، انجام کار پژوهشی، شغل مرتبط، تقویت زبان و …) می تواند در برطرف ساختن این مانع موثر باشد. مسئله گپ تحصیلی البته در مقطع دکتری به مراتب اهمیت بیشتری خواهد داشت.
به عنوان نتیجه گیری اما، برای اخذ پذیرش از مقطع ارشد در آمریکا، فاکتورهای معدل مقطع کارشناسی، انگیزه نامه و توصیه نامه قوی، مدرک زبان با نمره بالا، اعتبار دانشگاه محل تحصیل مقطع کارشناسی و نداشتن گپ تحصیلی، مهم ترین عوامل در موفقیت یا عدم موفقیت متقاضی به شمار می روند.
شرایط تحصیل در مقطع دکتری در آمریکا
نخست اینکه طول دوره تحصیلی دکتری در آمریکا مثل اکثر کشورهای جهان 4 ساله است. البته امکان تحصیل به صورت دکتری پیوسته و به صورت فوری پس از مقطع کارشناسی و بدون داشتن مدرک کارشناسی ارشد هم امکان پذیر است (به این حالت اصطلاحا دایرکت PHD گفته می شود).
دوم آنکه اخذ پذیرش در مقطع دکتری در آمریکا بدون مدرک زبان عملا امکانپذیر نیست. پس در صورتی که متقاضی تحصیل در این مقطع هستید، بهتر است از همین امروز به فکر تقویت زبان انگلیسی خود باشید. علاوه بر آن، داشتن مدرک کارشناسی با معدل بالای 15 و مدرک کارشناسی ارشد با معدل بالای 16، ارائه حداقل دو توصیه نامه از اساتید دانشگاه و… برای اخذ پذیرش از اکثر دانشگاه های معتبرِ آمریکا لازم بوده و صد البته که شانس شما را برای اخذ بورسیه تحصیلی (فول فاند یا پارشال فاند) افزایش می دهد. پس به طور کلی عوامل زیر مهم ترین معیارها در رابطه با دریافت بورسیه تحصیلی در مقطع دکتری به شما می روند:
- معدل بالا در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد (معدل بالای 16 بسیار عالی تلقی می شود)
- نمره زبان بالا (به طور مثال تافل بالای 100 یک فاکتور مثبت مهم در رزومه متقاضی به شمار می رود)
- دارا بودن مقاله های علمی و پژوهشی در نشریات بین المللی، که نشان دهنده ی شایستگی علمی و مهارت های تحلیل و نوشتاری دانشجو باشد (ارائه مقاله برای اخذ پذیرش و فاند در آمریکا شاید به اندازه اروپا مهم نباشد، اما قطعا عامل بسیار موثری خواهد بود).
- ارتباط با اساتید برتر دانشگاه محل تحصیل در مقاطع کارشناسی و ارشد، به منظور دریافت توصیه نامه های مناسب که نشان بدهند استاد مربوطه دانشجو توانایی های دانشجو را کاملا تایید می کند (پیشنهاد ما این است که شخصا نزد استاد مدنظرتان مراجعه کرده و از وی بخواهید که با نگارش خودش توصیه نامه ای مناسب را برای شما یادداشت کند. با این حال اگر با استادی طرف بودید که به هر دلیلی تمایل داشت که توصیه نامه نوشته توسط شما را امضا کند، می توانید مثل همیشه روی بورسیه پلاس حساب باز کنید. ما می توانیم توصیه نامه ای با بهترین کیفیت برای شما آماده کنیم و بقیه کار را به شما و استادتان بسپاریم).
- شرکت در کنفرانس های بین المللی و در صورت امکان ارائه مقاله.
هزینه تحصیل در آمریکا
اول از همه این نکته را اعلام کنیم که به هیچ عنوان نمی توان عدد دقیقی را به عنوان هزینه تحصیل در آمریکا معین کرد و این مقدار، دانشگاه به دانشگاه، رشته به رشته، شهر به شهر و ایالت به ایالت متفاوت است! پس بهتر است که قبل از هر چیز از طریق وب سایت دانشگاه مقصد، مخارج تحصیلی رشته مدنظر خود را استخراج کنید.
به طور کلی اما شهریه دانشگاه های درجه اول در آمریکا سالیا مبلغی حدود ۴۰-۵۰ هزار دلار محاسبه می شود. در واقع دانشگاههای آمریکا به مراکز دولتی (با پشتیبانی دولت) و خصوصی (مستقل) تقسیم می شود. در دانشگاههای دولتی، پشتیبانی دانشگاه با دولت است، ولی به این معنا نیست که حتما تحصیل در این دانشگاهها رایگان باشد، مگر در مواردی که شما از بورسیه استفاده کنید. در مورد دانشگاههای خصوصی هم به طور میانگین شهریه از ۵۰۰۰ تا ۳۰۰۰۰ دلار در سال متغیر می باشد. در مجموع دانشجویان در آمریکا تمایل بیشتری به دانشگاه های دولتی دارند، زیرا حتی اگر از بورسیه تحصیلی بهره منده نباشند، باید شهریه دانشگاه (که در دانشگاه های دولتی کمتر است) را در نظر بگیرند.
هزینه های زندگی دانشجویی در آمریکا
باز هم همان داستان! شهر به شهر و ایالت به ایالت متفاوت؛ به طور مثال هزینه ها در نیویورک سر به فلک می گذارد، اما در یک ایالت معمولی، با کاهش جدی مخارج روزانه یک دانشجو مواجه هستیم. به طور کلی اما لیست برخی از هزینه های ضروری در یک منطقه متوسط در آمریکا به صورت زیر است:
- اجاره خانه: مسکن مهم ترین خرجی می باشد که یک دانشجو برای زندگی در آمریکا با آن مواجه است. اجاره یک آپارتمان تک خوابه در یک شهر متوسط (مثل یوتا) به طور میانگین ۷۰۰ دلار و یک پانسیون دانشجویی 400 دلار در ماه می باشد. البته داشتن هم خانه می تواند این هزینه را به نصف کاهش دهد. از طرف دیگر بیشتر دانشگاه های کشور خوابگاه های دانشجویی خوابگاه داشته که می تواند هزینه مسکن را به طور محسوسی کاهش دهد (تا حدود 200 الی 300 دلار به صورت ماهیانه)
- هزینههای درمانی: این هزینه ها در آمریکا متاسفانه بالا است، بنابراین بهتره از قبل با دانشگاه خود در این باره مشورت کنید و از بیمه شدن در طول دوران تحصیل اطمینان پیدا کنید، در غیر این صورت با چالشی جدی در بحث هزینه ها روبهرو خواهید شد.
- مواد خوراکی: اصولا در آمریکا مواد خوراکی پر هزینه نبوده و به طور میانگین ماهیانه بین 150 تا 200 دلار هزینه در بر خواهند داشت.
- سایر هزینهها: علاوه هزینه های ذکر شده، یک دانشجو خرج های دیگری نیز دارد؛ به عنوان مثال، هزینه حمل و نقل (بلیط های 2 و 3 دلاری برای مسیرهای یک طرفه)، قبوض برق و گاز، پوشاک، اینترنت، تلفن و… هم وجود دارد که این هزینه ها بستگی به میزان استفاده فرد از آنها متغیر خواهد بود.
بررسی شرایط و چگونگی اخذ ویزای تحصیلی آمریکا
اعطای ویزای دانشجویی آمریکا امری چالش برانگیز بوده و خود مراحل مختلفی دارد. در ابتدا اما متقاضی اخذ ویزای دانشجوییِ آمریکا باید واجد دو شرط زیر به صورت کلی باشد:
- توانایی مالی لازم جهت پوشش هزینه های زندگی و تحصیل در آمریکا رو داشته باشد.
- گواهینامه SEVP از دانشگاه یا مرکز آموزشی مد نظر را کسب کرده باشد.
پس از اینکه مطمئن شدید این دو شرط را دارید، می توانید به دنبال سفارت مناسب برای انجام مصاحبه و اخذ ویزا باشید. در این باره البته اتفاق نظر وجود نداشته، اما گفته می شود که سفارت آمریکا در ارمنستان به مراتب شرایط ساده تری را در فرآیند اخذ ویزا لحاظ می کند؛ فرآیند که از مراحل زیر تشکیل یافته است:
- دریافت وقت سفارت ایالات متحده آمریکا
- انجام مصاحبه در سفارت
- تکمیل فرمهای مورد نظر به همراه مدارک لازم
- پرداخت هزینه های ویزای دانشجویی
- انتظار برای پاسخ به پرونده درخواست برای ویزای دانشجویی
دو نکته مهم را هم به یاد داشته باشید:
- دانشجو باید در اسرع زمان تقاضای ویزای دانشجویی خود ر به سفارت و یا یکی از کنسولگری های آمریکا ارائه کند (تا 120 روز مانده به شروع فرآیند تحصیل)
- دانشجو باید حداکثر 30 روز یا کمتر مانده به شروع دوره تحصیلی، وارد آمریکا شود (یعنی نمی توان روز برای روز قبل آغاز سال تحصیلی بلیط گرفت!)
شرایط کار دانشجویی در آمریکا
هزینه ها در آمریکا بالا بوده و در نتیجه اطلاع داشتن از چگونگی شرایط کار دانشجویی در این کشور یکی از دغدغه های هر دانشجوی بین المللی است. در همین رابطه، یک دانشجوی خارجی به طور کلی شش ماه پس از ورود به خاک آمریکا و شروع تحصیل، اجازه کار در دانشگاه را دریافت می کند و پس از یک سال نیز می تواند در خارج از دانشگاه مشغول شود (پس انتظار نداشته باشید که از همان ابتدا بتوانید به کار مشغول شوید).
در رابطه با میزان کار، گفته می شود که در مقطع کارشناسی ارشد به دانشجویان اجازه کار 20 ساعته در هفته داده می شود؛ 20 ساعتی که با توجه به حقوق دریافتیِ 15 دلار به ازای هر ساعت، خوشبختانه می تواند بخش مهمی از هزینه های دانشجو را تامین کند. حق کار دانشجویی در مقطع کارشناسی 10 ساعت در هفته است که بین ۱۳ تا ۱۵ دلار به ازای هر ساعت حقوق پرداخت می شود. ضمن آنکه یک دانشجوی خارجی می تواند در ایام تعطیل سال (مثل کریسمس و …) تا 40 ساعت در هفته کار نماید. همچنین اجازه کار دانشجویی در دانشگاه به صورت تمام وقت به شرط رعایت شرایط ویزای F1 فراهم است.
نتیجه گیری
در این مطلب به تفصیل در رابطه با شرایط تحصیل در مقاطع مختلف در آمریکا، هزینه زندگی در آن کشور و چگونگی اخذ ویزا و شرایط کار دانشجویی سخن گفتیم و سعی کردیم تا جای ممکن شما را با فرآیند مهاجرت تحصیلی به آمریکا آشنا کنیم. با این حال ممکن است سوالاتی برای شما پیش آمده باشد؛ کافی تا از طریق قسمت نظرات آنها را با ما در میان بگذارید تا کارشناسان مهاجرتی ما در اسرع وقت به آنها پاسخ دهند.
منبع : سایت گرنت یونیتی Study in USA for international students free
سوالات متداول در مورد تحصیل در آمریکا
به عنوان اولین شرط، متقاضیان تحصیل در مقطع لیسانس در کشور آمریکا باید گواهی ای مبنی بر اتمام 12 سال تحصیل دوره های دبستان و دبیرستان(یعنی معادل مدرک پیش دانشگاهی یا همان چهارم دبیرستان در ایران) را داشته باشند تا بتوانند برای اخذ پذیرش از دانشگاه های کشور آمریکا اقدام کنند. البته داوطلبانی که وارد مقطع پیش دانشگاهی نشده و پس از اخذ مدرک دیپلم خواهان مهاجرت به آمریکا هستند هم می توانند با گذراندن دوره پیش دانشگاهی در آمریکا، وارد دانشگاه شوند.
هزینه ها در آمریکا بالا بوده و در نتیجه اطلاع داشتن از چگونگی شرایط کار دانشجویی در این کشور یکی از دغدغه های هر دانشجوی بین المللی است. در همین رابطه، یک دانشجوی خارجی به طور کلی شش ماه پس از ورود به خاک آمریکا و شروع تحصیل، اجازه کار در دانشگاه را دریافت می کند و پس از یک سال نیز می تواند در خارج از دانشگاه مشغول شود (پس انتظار نداشته باشید که از همان ابتدا بتوانید به کار مشغول شوید).
به طور کلی اما شهریه دانشگاه های درجه اول در آمریکا سالیا مبلغی حدود ۴۰-۵۰ هزار دلار محاسبه می شود. در واقع دانشگاههای آمریکا به مراکز دولتی (با پشتیبانی دولت) و خصوصی (مستقل) تقسیم می شود. در دانشگاههای دولتی، پشتیبانی دانشگاه با دولت است، ولی به این معنا نیست که حتما تحصیل در این دانشگاهها رایگان باشد، مگر در مواردی که شما از بورسیه استفاده کنید. در مورد دانشگاههای خصوصی هم به طور میانگین شهریه از ۵۰۰۰ تا ۳۰۰۰۰ دلار در سال متغیر می باشد. در مجموع دانشجویان در آمریکا تمایل بیشتری به دانشگاه های دولتی دارند، زیرا حتی اگر از بورسیه تحصیلی بهره منده نباشند، باید شهریه دانشگاه (که در دانشگاه های دولتی کمتر است) را در نظر بگیرند.
سلام شما کار های پذیرش و ویزارو انجام نمیدید یا کسی رو میشناسید که معتبر باشه در این جهت ؟
میخام برای کارشناسی اقدام بکنم و همه شرایط رو دارم همراه با انگیزه نامه و رزومه ی خوب
بد اومد پیام (۴ مقاله ISI )
(6 سال سابقه کاری)
(آیلتس ۷.۵)
سلام خسته نباشید اگه میشه یه نظر در مورد این رزومه بدید و اینکه بفرمایید ناپیوسته بودن کارشناسی مشکل ساز میشه یا خیر : کاردانی پیوسته دانشکده شهید شمسی پور تهران رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار معدل ۱۸.۵، کارشناسی ناپیوسته دانشکده شهید شمسی پور تهران رشته مهندسی حرفه ای کامپیوتر نرم افزار معدل ۱۹.۵
کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی امیرکبیر رشته مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی معدل ۱۹.۵
آیلتس ۷.۵
۴ مقاله ISI
۶ سال سابقه کاری توی یک شرکت نرم افزاری معتبر (زیر مجموعه دیجی کالا)
۲ مدرک برنامه نویسی از مجتمع فنی تهران
اگه GRE رو هم با نمره بالا قبول شد، شانس پذیرش دکترا برای آمریکا کانادا ایتالیا یا در کل کشور های سطح بالا در رشته هوش مصنوعی هست؟ و ناپیوسته بودن مشکل ساز نمیشه؟ یا اینکه بهتره کنکور دکترا در ایران داد و با رتبه تک رقمی وارد دانشگاه تاپ شد و با مقالات بیشتر برای فوق دکترا اپلای کرد؟
سن ۲۸
معدل دیپلم هم در ضمن نسبتا پایینه
با این رزومه میشه از دانشگاه های سطح بالا پذیرش گرفت؟ بیشتر نگران ناپیوسته بودن کارشناسی هستم و ارسال ریز نمراتش که خب دو سال ریز نمرات کاردانیه و دوسال کارشناسی و نمیدونم به چه صورته وگرنه بقیه رزومه خیلی قویه
سلام وقتتون بخیر بله رزومه خوبی دارید و قطعا شانس خوبی خواهید داشت
و نگران ناپیوستگی نباشید
خیلی ممنون، حالا با همین رزومه بنظرتون شانس اخذ بورسیه خوب وجود داره؟ میدونم نمیشه در مورد بورسیه نظر قطعی داد، ولی اگر بخواهید در مورد این رزومه نظر بدید بنظرتون شانس وجود دارد؟
خواهش میکنم بله شانس خوبی دارید
سلام و خسته نباشید
من 19 سالمه، ایلس ۷.۵ دارم GPA 3.70، رشتم انسانی بوده اما SAT ندادم و سرمایه خاصی ندارم نهایتا ۲۰ میلیون
با این شرایط میتونم فول فاند دریافت کنم برای کارشناسی از یکی از دانشگاهای آمریکا یا کانادا؟
سلام وقتتون بخیر
رزومه خوبی دارید اما متاسفانه بورسیه های مقطع کارشناسی اندک هستند و رقابت بالایی وجود دارد برای قبولی در اونها. اما توصیه میکنیم شانس تونو برای بورسیه هذش امتحان بفرمایید
حتی اگر رزومه ام رو ارتقا بدم باز هم نمیشه روی بورسیه حساب کرد؟
مثلا SAT بدم و نمره مورد قبول دانشگاه رو کسب کنم
سلام با مدرک کارشناسی ریاضیات امکان بورسیه هست؟ با معدل ۱۶.۵
سلام بله
سلام خسته نباشید
من لیسانس علوم آزمایشگاهی دارم و ۲۲ سالمه و معدلم است ۱۷.۲۸
ایلتسم ۷ می خوام برای دندون پزشکی در امریکا یا کانادا اقدام کنم
به نظرتون امکانش هست؟ ممکنه فاند بگیرم ؟
سلام امریکا مقطع کارشناسی برای این رشته ها به ندرت فاند ارایه میکنه و بسیار رقابتی است
سلام وقت بخیر
من 19 سالمه
معدل 17 دیپلم
نمره جی ار ای 320
نمره تافل 106
خواستم بدونم با این رزومه میشه فاند تحصیلی در آمریکا یا کانادا گرفت؟
سلام برای مقطع کارشناسی شانس بورسیه شدن در این کشورها کم است چون رقابت شدیدی وجود دارد و بورسیه های فول فاند اندک
سلام من 23 سالمه ترم 3 لیسانس نرم افزار از دانشگاه آزاد با معدل 16.40 با داشتن مدرک ایلتس 7.5 و GRE بالا شانس گرفتن بورسیه در مقطع ارشد گرایش هوش مصنوعی از دانشگاهای امریکا حتی رنک پایین رو دارم؟
– یا بنظرتون بهتره ارشد رو ایران بخونم و برا دکترا اپلای کنم؟
من به کارهای ریسرچی و اکادمیک علاقه ندارم و مدت زمان تحصیل دکترا زیاده و اورکوالیفای هم مطرحه
ممنون
سلام وقتتون بخیر
این پست ما رو در یوتیوب ببینید
https://youtu.be/i5H2KRsdm5o
با سلام بنده از شما یک درخواست داشتم میخواستم اگر امکان پذیر یک ویدیو درباره اپلای بورسیه در آمریکا هر نوع بورسیه ای برای مقطع کارشناسی رشته های نظری مثل ریاضی و تجربی تهیه نمایید
سلام ببخشید بنده داری معدل دیپلم 19.5 از دبیرستان نمونه دولتی هستم مدرک معتبر زبان انگلیسی را هم دارا هستم به نظر شما میتوانم با بودجه 80 میلیون تومان برای اخذ بورسیه آمریکا اقدام کنم؟
سلام بله امکان پذیر است.
سلام میشه بگید ریز نمرات باید چجوری گرفت
من الان دبیرستانم فقط کارنامه میدن اخر سر هم دیپلم
ینی با همین دیپلم و کارنامه ها برای اپلای کارمون راه نمیوفته؟
سلام
باید از طریق آموزش و پرورش درخواست کنید
سلام من طراحی لباسم با معدل 17 دنبال مدرک زبانم هستم میخواستم ببینم طراحی لباس رو هم دانشگاه های آمریکا بورسیه میکنند یا خیر؟؟؟
سلام بله برای همه رشته ها بورسیه وجود دارد.
سلام. من فارغ التحصیل از دانشگاه شهید بهشتی با معدل ۱۶/۵ هستم. نشست زیاد شرکت کردم اما مدرکی ندارم. زبانم هم در حد آیلتس ۷ هست ، به نظرتون می تونم این بورسیه رو به دست بیارم؟
سلام، این ویدیو ما را در یوتیوب ببنید و شانس تونو تخمین بزنید.
https://youtu.be/i5H2KRsdm5o
ببخشید من لیسانس پرستاری از علوم پزشکی مشهد دارم برای ویزای تحصیلی ارشد اقدام کنم بهتره یا ویزای تحصیلی ؟ کدوم هزینش کمتره ؟ و کدوم راحت تره مسیر رفتنش ؟
نوشتید هزینه تحصیل در امریکا 50 هزار دلار هست به نظرتون کسی مثل من که کل دارایی ش 50 میلیون تومن هست و معدل خوبی داره و زبان انگلیسی بلده میتونه با همین 50 میلیون تومن بره امریکا و تحصیل کنه ؟؟؟(لطفا هزینه مورد نیاز برای دریافت مدرک و ویزا و کل هزینه های دیگه رو توی کمترین حالت هم بگید)
سلام احتمالش کم خواهد بود چون برای ویزا نیاز به سفر به کشور ثالث دارید و همچنین هزینه پرواز تا امریکا بسیار بیشتر از این خواهد بود.
سلام ممنون از سايت خوبتون
امسال با كمك پدر مادرم بودجمو به 450 ميليون تومن افزايش دادم به نظرتون الان ميتونم براي كارشناسي يا كالج توي امريكا/كانادا پذيرش بگيرم ؟؟
(برام مهم نيست كه حتي بدترين شهر هم بشه اشكالي نداره من فقط ميخوام درس بخونم بعدش كار كنم اقامت بگيرم)
يه ترم ديگه كارداني كامپيوترم تمومه
آيلتس 8 دارم
توي طراحي وب و برنامه نويسي مهارت دارم
21 سالم هست و سربازي نرفتم.
سلام خسته نباشید بله پذیرش رو می تونید اقدام کنید و پذیرش از دانشگاهی بگیرید.
با سلام، من فوق لیسانس زبان و ادبیات انگلیسی دارم، لیسانس از دانشگاه آزاد رشت و فوق لیسانس از دانشگاه تهران، 37 ساله هستم و معدل لیسانس و فوق لیسانس هر دو بالای 17 و آیلتس بالای 7 دارم، آیا برای اخذ دکترای این رشته میتونم امیدوار باشم که به یکی از دانشگاه های آمریکا بورسیه بشم؟ با تشکر
سلام این آموزش مونو در یوتیوب ببینید حتما:
https://youtu.be/i5H2KRsdm5o
سلام، يعني اگه معدل كارشناسي كم تر از ١٥ باشه و بقيه موارد رو داشته باشه هيچ اميدي نيست؟
سلام خسته نباشید شانس کمی خواهید داشت