چگونه ویزای دانشجویی کانادا را اخذ کنیم؟

  • توسط تجربه کار
  • 00:27 آبان 23, 1397
  • ۱۳۹ بازدید
ویزای دانشجویی کانادا
چگونه ویزای دانشجویی کانادا را اخذ کنیم؟
5 (100%) 2 votes

چگونه ویزای دانشجویی کانادا بگیریم؟

برای تحصیل در کانادا ، باید یک اجازه نامه تحصیلی از کانادا را دریافت کنید که به عنوان یک ویزای دانشجویی برای مدت اقامت شما در کانادا عمل می‌کند. اگر دوره یا اقامت شما کمتر از شش ماه باشد، نیاز به مجوز تحصیلی ندارید. با این وجود ممکن است پس از ورود به کانادا به هر دلیلی از شما درخواست مجوز داشته باشند که در مطلب زیر به تفصل در مورد آن صحبت کرده ایم:

درخواست مجوز تحصیلی به کانادا

شما می‌توانید درخواست تحصیلی خود را به صورت آنلاین یا از طریق نامه که از وبسایت CIC کانادا می‌توان تهیه کرد، ارائه کنید. معمولا کارها از طریق نامه‌نگاری مدت زمان طولانی تری طول می‌کشد و همیشه هم در این مورد توصیه می‌شود که بارها نامه ها را بررسی نمایید. برای اعمال آنلاین، شما باید یک کارت اعتباری و توانایی ایجاد کدهای الکترونیکی از اسناد حمایتی خود (مانند اسکنر یا دوربین) را در اختیار داشته باشید.  دفتر ویزا در کشور شما دستورالعمل‌های خاصی را در مورد اسنادی که باید ارائه دهید به شما ارائه می‌دهد، که بستگی به مکان زندگی شما ممکن است متفاوت باشد. اگر در این باره نیاز به کمک داشته باشید می‌توانید به نزدیکترین مرکز درخواست ویزا VAC مراجعه کنید و از آنها کمک بگیرید.

فرآیندی که باید برای دریافت ویزای دانشجویی کانادا طی نمایید به صورت زیر است:

1- در ابتدا شما باید یک نامه استاندارد از مکان آموزش پذیرش خود را دریافت کنید.

دانشجویانی که در کبک قصد ادامه تحصیل دارند باید از طریق دولت کبک یک گواهی پذیرش که به عنوان CAQ شناخته می‌شود را درخواست کنند. قبل از اجازه نامه تحصیلی باید این نامه ها را دریافت کنید. شما می‌توانید این نامه‌ها را به صورت آنلاین، یا چاپ فرم، یا با درخواست نامه از دانشگاه خود دریافت کنید.

2- در مرحله بعدی شما باید یک بسته درخواست ویزای دانشجویی کانادا را از وب سایت CIC با تماس با دفتر ویزای محلی خود یا سفارت کانادا یا کنسولگری کانادا در کشور خود را دریافت کنید.

شما همچنین ممکن است مجوز اقامت موقت از یک کشور تعیین شده را بگیرید (توجه داشته باشید که آیا به این نامه و مجوز ها نیاز دارید یا خیر)، اما در این صورت این موضوع آنچنان هم پیچیده نخواهد بود، زیرا در همان زمان درخواست مجوز شما برای پردازش نهایی مطالعه می‌شود.

3- برای دریافت بسته نرم افزاری شما باید به چند سوال درباره خودتان در وبسایت CIC باید پاسخ دهید.

این سوالات تعیین می‌کند که آیا شما مجاز به درخواست آنلاین برای ویزای دانشجویی در کانادا هستید یا خیر و چه اسنادی را باید به آنها ارائه دهید.

4- اگر واجد شرایط دریافت ویزا باشید، یک کد چک لیست را که برای 60 روز معتبر است دریافت می‌کنید، که به آن برای ارسال درخواست خود به صورت آنلاین نیاز دارید.

از حفظ شماره کد و صفحه کدی که برای شما ارسال شده است کوشا باشید. همچنین این صفحه دارای یک راهنمای کاربردی، میزان مبلغ مورد نیاز دانشجو، فهرست اسناد مورد نیاز می‌باشد و دستورالعمل های بعدی نیز به ترتیب در آن بیان شده است.

5- هنگامی که برای ارسال آماده باشید، یک حساب MyCIC را ایجاد کنید، در آنجا کد مورد نظر خود را وارد نمایید.

سپس چک لیست شخصی خود را که قادر به آپلود و ارسال اسناد خود به CIC می‌کند، را دریافت خواهید کرد. برای انجام این کار نیاز به چاپگر یا اسکنر نیاز دارید.

6- هنگامی که اسناد و فرم درخواست خود را آماده کرده‌اید و هزینه‌های خود را پرداخت کنید، می‌توانید درخواست کامل خود را به cic ارسال کنید.

7- برخی از متقاضیان ممکن است به شرکت در مصاحبه در دفتر ویزای محلی خود مجاز شوند.

 

ویزای دانشجویی کانادا

شرایط اضافی مورد نیاز برای ویزای دانشجویی کانادا

بعضی از شرایط مورد نیاز برای دریافت ویزای دانشجویی کانادا:

  • متقاضیان اروپایی، خاورمیانه یا آفریقایی ممکن است که نیاز به ارائه (عکس و اثر انگشت ) داشته باشند.
  • بعضی از متقاضیان قبل از ارسال درخواست خود باید معاینه پزشکی و امنیتی (پلیس) شوند. اگر شما سابقه کیفری داشته باشید، مجاز به دریافت ویزای تحصیلی نخواهید بود، و از شما خواسته می‌شود که گواهی پلیس را به عنوان مدرک ارائه دهید.
  • از الزامات دیگر برای دریافت ویزای دانشجویی کانادا، مدرک مالی معتبر می‌باشد. در حال حاضر مبلغی به میزان 10000 دلار یا 750000 CA برای هرسال اقامت در کانادا محاسبه شده است. در صورت درخواست برای تحصیل در کبک مبلغ 11000 دلار نیز هزینه تحصیلی می‌شود. شما همچنین باید از داشتن پول کافی برای هزینه رفت و آمد و به خانه را نیز داشته باشید.

برای اثبات داشتن این میزان پول، می‌توانید اسناد زیر را ارائه دهید:

اظهارات بانکی، مدارکی از یک حساب کاربری کانادایی در صورتی که پول منتقل شده باشد، پیش نویس بانک در یک ارز مبادلاتی، مدارک پرداخت هزینه تحصیل و هزینه‌های مسکن، نامه‌ای از یک شخص یا موسسه که پول شما را تامین کند یا مدارک مالی که از کانادا پرداخت می‌شود را تایید نماید.

گام بعدی، بعد از ارائه درخواست

زمانی که ویزای دانشجویی شما تایید شد، شما یک نامه در مورد بندر ورودی خود POE دریافت می‌کنید. در صورتی که دانشجویانی که اجازه مسافرت الکترونیکی Eta و یا یک ویزای اقامتی داشته باشند، می‌توانند Eta را به گذرنامه خود الصاق کنند. بسیار مهم است که با گذرنامه‌ای که در حین درخواست مجوز تحصیلی برای شما صادر شده است مسافرت کنید. Eta برای 5 سال آینده تا زمانی که پاسپورت شما منقضی شود معتبر است.

مدارک مالی خود و نامه پذیرش را نیز همراه با گذرنامه خود همواره داشته باشید(سایر اسنادی هم که به شما گفته می‌شود)، که در زمان صدور مجوز تحصیلی ارائه این مدارک در کانادا الزامی است.

در زمان تحصیل در کانادا کار هم می‌توانید بکنید

اگر می‌خواهید شغل نیمه وقت برای خودتان در هنگام تحصیل در کانادا داشته باشید، می‌توانید به مدت 20 ساعت در دوره‌های کارشناسی ارشد و در خارج از محوطه دانشگاهی کار کنید و یا در تعطیلات تابستان و زمستان بدون نیاز به اجازه کار تمام وقت کار کنید.

شرایط مورد نیاز در این صورت:

  • مجوز تحصیل معتبر داشته باشید
  • دانشجوی تمام وقت باشید
  • در یک موسسه آموزشی تعیین شده در سطح متوسط و یا در کبک ثبت نام کنید
  • در یک برنامه آموزش علمی، حرفه‌ای تحصیل کنید که دارای مدرک معتبر باشد که دریافت آن حداقل شش ماه طول می‌کشد
  • همچنین می‌توانید شماره بیمه اجتماعی SIN را از خدمات کانادا برای کار در کانادا یا برای دریافت مزایا و خدمات برنامه های دولتی دریافت کنید.

اجازه تحصیل شما 90 روز پس از اینکه برنامه تحصیلی خود را تکمیل کرده‌اید، نامعتبر خواهد شد، بنابراین اگر می‌خواهید پس از تحصیلات در کانادا بمانید و کاری پیدا کنید، نیاز به مجوز پس از تحصیل دارید. این مجوز برای سه سال معتبر است. 

منبع : سایت تاپ یونی ورسیتی

لینک کوتاه https://plink.ir/cMAzV
  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 − دو =

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

طراحی سایت