کورس دیسکریپشن

شرح دروس یا کورس دیسکریپشن (Course Description) چیست؟

اگر شما نیز از افرادی هستید که قصد تحصیل در خارج ازکشور را دارند قطعا با نام شرح دروس یا کورس دیسکریپشن  یا Course Description  آشنا شده و یا در آینده برخورد خواهید داشت. شرح دروس مدرکی است که سفارت یا دانشگاه مقصدتان جهت تکمیل پرونده آن را درخواست خواهد کرد. تهیه و ترجمه این مدرک فرایندی دقیق و زمان بر است و به هیمن جهت بسیاری از دانشجویان بدون داشتن اطلاعات کافی و با اعتماد نا به جا به برخی سایت ها، اقدام به تهیه این مدرک نموده و پس از ارسال و بررسی توسط دانشگاه مقصد شاهد اختلال در فرایند اپلای خود می‌شوند. بی دقتی در این زمینه می‌تواند تاثیر منفی بر فرایند اپلای داشته و پذیرش تحصیلی شما را با مشکل روبرو سازد. در همین راستا ما در این نوشتار قصد داریم شما را کورس دیسکریپشن آشنا ساخته و نکات مهم پیرامون آن را متذکر شویم. چنانچه به دنبال اپلای و پذیرش تحصیلی هستید مطالعه این مطلب را از دست ندهید.

منظور از شرح دروس چیست؟

شرح دروس یا کورس دیسکریپشن نام دروس دوره کارشناسی، تعداد واحدهای هر درس و شرح مطالب و سرفصل‌هایی که در آن درس ارائه می شود. شرح دروس در ایران توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین شده و توسط دانشگاه ها برای دانشجویان ارائه می‌شود. شرح دروس شامل کلیه دروسی است که دانشجو در طی دوره تحصیلی گذرانده و لازم است توسط او آماده و به زبان انگلیسی ترجمه شود. این فایل علاوه بر لیست دروس می‌بایست شامل توضیحات کامل، سیلابس، تعداد واحد، نوع درس، دروس پیش نیاز درصورت وجود و لیست منابع درسی درصوت وجود باشد.

جالب است بدانید که شرح دروس در برخی از دانشگاه های اروپایی و استرالیایی مانند دانشگاه ملبورن از جمله مدارک ضروری در فرایند اپلای به شمار می‌رود.

کورس دیسکریپشن

دانشگاه های خارجی به این دلیل از دانشجویان شرح دروس تقاضا می‌کنند تا از این طریق اطلاعاتی راجع به وضعیت تحصیلی دانشجو کسب نموده و متوجه شوند که وی چه دروسی را آموزش دیده است. در همین راستا متقاضیان می توانند یا از وزارت علوم درخواست نمایند که اصل سرفصل منطبق با سال تحصیلی را به وی تحویل دهد یا می تواند از دانشگاه خود درخواست کورس دیسکریپشن نمایند.

بیشتر بخوانید:  بورسیه تحصیلی دااد (DAAD) آلمان 2024 چیست؟ + شرایط و مدارک

نکات ضروری در نگارش کورس دیسکریپشن

  • مهم ترین کار در نگارش شرح دروس این است که می‌بایست در ابتدا دروس دوره ای که در ایران گذرانده‌اید را با دروس همان رشته در کشور مقصد مقایسه نمایید و در ادامه متناسب با آن توضیحات هر درس را نگارش نمائید.
  • توجه داشته باشید که برای توضیحات مربوط به دروس محدودیت وجود دارد و می‌بایست مختصر و مفید بوده و در حدود ۳ الی ۴ سطر و کمتر از 80 کلمه باشد.
  • از عبارات مختصر توصیفی استفاده نمائید. هرگونه توضیح اضافی و طولانی از اعتبار شرح دروس شما خواهد کاست.
  • شرح دروس و کورس دسکریپشن نیاز به تایید سفارت و همچنین تایید دادگستری و وزارت امور خارجه ندارد.
  • توجه داشته باشید که کورس دیسکریپشن می‌بایست دانش آموز محور باشد نه معلم محور یا دوره محور
  • در نگارش شرح دروس خود از عبارت اضافی یا تکراری (مانند ” “this course will… یا ” students should expect to “) استفاده نکنید.
4.1/5 - (8 امتیاز)

1 پرسش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.