وثیقه خروج از کشور

وثیقه خروج از کشور مشمولان سربازی جهت تحصیل در خارج سال 1403 

آقایان بالای 18 سالی که مشمول خدمت نظام وظیفه عمومی (خدمت سربازی) هستند، برای خروج از کشور باید دارای کارت پایان خدمت باشند تا بتوانند به راحتی به مقاصد مدنظر خود سفر نمایند. در این بین اما مشمولانی که هنوز به خدمت نرفته اند و در عین حال قصد خروج از کشور و اپلای را دارند، باید وثیقه ای را به عنوان تعهد و جایگزینی برای کارت پایان خدمت در اختیار مراجع ذیصلاح بگذارند تا بتوانند مجوز خروج از کشور را دریافت نمایند.

سوالات متعددی که پیرامون مسائل مرتبط با همین موضوع مطرح شده است، ما را بر آن داشت تا مطلبی جامع تهیه کرده و در اختیار شما عزیزان قرار دهیم؛ با ما همراه باشید.

جهت اطلاع از انواع وثیقه خروج از کشور  به همراه شرایط  و نحوه خروج مشمولین خدمت به صورت تحصیلی می توانید از طریق این لینک سوالات خود را به صورت تلفنی از کارشناسان ما بپرسید.

شرایط خروج از کشور برای مشمولان خدمت سربازی

اولین نکته ای که در مورد این مسئله می شود، مربوط به شرایط و اما و اگر های خروج از کشور مشمولین است. در همین رابطه، شرایط خروج از کشور، بسته به نوع و هدفی که برای هر سفر معین می شود (علمی، زیارتی، سیاحتی و …) متفاوت بوده و به طور تفصیل، به شرح ذیل است:

  • خروج از كشور به منظور ادامه تحصیل در خارج از کشور (به منظور ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری و رشته های پزشکی)
  1. مشمول فاقد غيبت و داراي معافيت تحصيلي باشد.
  2. جهت خروج از کشور صرفا برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری و رشته های پزشکی ( مانند پزشکی و دندان پزشکی و …)
  3. اخذ مدرک زبان (آیلتس 6.5 یا تافل 85 یا MSRT 50 یا TOLIMO 480 یا مدرک زبان کشور مقصد به عنوان مثال مدرک زبان آلمانی)
  4. دارا بودن پذیرش از دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم یا وزارت بهداشت
  5. مدت زمان خروج از کشور برای سفر جهت ادامه تحصیل در خارج از کشور برابر با طول مدت زمان تحصیل شما خواهد بود.
  6. وثیقه تحصیلی را برای سربازی باید بسپارید
  • خروج از كشور به منظور سفرهای علمي (به منظور شركت در کارگاههای آموزشی مرتبط با رشته تحصیلی، كنفرانس‌ها و يا همايش علمي بين المللي براي ارائه مقالات):

1. مشمول فاقد غيبت و داراي معافيت تحصيلي باشد.
2. مدت زمان خروج از کشور برای مقالات و کنفرانس های علمی براي تمامی مقاطع تحصیلی حداکثر 30 روز مي باشد.
3. مدت زمان خروج از کشور برای شرکت در کارگاهها و دوره های آموزشی ، براي تمامی مقاطع تحصیلی حداکثر 45 روز مي باشد.

  • خروج از كشور به منظور سفرهای زيارتي (به منظور زيارت عتبات عالیات در کشور عراق و یا انجام مناسک حج عمره و تمتع):

1. فاقد غیبت باشند.
2. دارای معافیت تحصیلی بوده و وضعیت تحصیلی مشخص داشته باشند.
3. در سنوات اولیه تحصیلی و یا سنوات ارفاقی (دارای مجوز سنوات ارفاقی) باشند.
4. مشمولانی که تحصیل آنان به اتمام رسیده است (فارغ التحصیل، انصراف، اخراج و ترک تحصیل منجر به اخراج) باشند.
5. برای مراجعت به موقع به کشور، وثیقه مورد نیاز را بسپارند.
6. ارائه گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان و درخواست مجوز خروج موقت از کشور برای دانشجویان.
7. مهلت معرفي مشمولان فارغ التحصيل به پايان نرسيده باشد و داراي برگه اعزام بدون غيبت باشند.

8. فارغ التحصيلان مقاطع ديپلم و پيش دانشگاهي که مهلت معرفی آنان به اتمام نرسیده و یا دارای برگ اعزام به خدمت بدون غیبت باشند مي توانند اين مجوزرا با ارائه مدارك لازم درخواست نمايند. تاريخ مراجعت اينگونه افراد از خارج از كشور مي بايست حداقل تا 45 روز قبل از تاريخ اعزام به خدمت باشد.
9. درخواست مجوز خروج از کشور دانشجويان بايد داراي محدوده زمانی ، مشخصات شناسنامه ای،کد ملی ، سال ورود به دانشگاه ، مقطع تحصیلی ، نام کشور و علت مسافرت باشد .

10. مجوز خروج برای سفرهای زیارتی دانشجویان و طلاب علوم دینی به کشورهای عراق و عربستان با درخواست دانشگاه یا مدیریت حوزه علمیه استان محل تحصیل وتعیین محدوده زمانی خروج از کشور و حداکثر به مدت 30 روز صادر می گردد. (مدت مذکور برای حج تمتع به مدت 50 روز می باشد).
11. مدت مجوز خروج از کشور برای روحانیون ، کاروانهای زیارتی حداکثر 60 روز و اساتید و مبلغین با اعلام مرکز مدیریت مربوط حداکثر به مدت 180 روز می باشد

  • خروج از كشور به منظور سفرهای مطالعاتی (سفرهايي است كه دانشجويان مقاطع دكتری و كارشناسي ارشد، در حين تحصيل به منظور پیشرفت تحصیلی و براي تحقيق، آزمايش يا استفاده از تجربيات ساير كشورها انجام مي دهند):

1. مشمول داراي معافيت تحصيلي باشد.
2. حداكثر مدت زمان اينگونه سفرها براي دانشجويان مقاطع كارشناسي ارشد 6 ماه و دكتری يک سال مي باشد. ضمنا در این مدت ورود و خروج مشمول به داخل کشور برای موارد ضروری با ارائه درخواست و موافقت وظیفه عمومی بلامانع است.
3. مهلت دوره نامبردگان غیر قابل تمدید می باشد.

4. براي كليه دانشجويان در هر مقطع فقط يكبار مجوز خروج فرصت مطالعاتي صادر مي گردد.
5. سفرهای مطالعاتی و دوره های مشترک با درخواست دانشگاه مربوط و تایید وزارت علوم یا وزارت بهداشت ویا سازمان مرکزی دانشگاه آزاد صورت می گیرد.

  •   خروج از كشور به منظور سفرهای سیاحتی:

1. مشمول فاقد غيبت و داراي معافيت تحصيلي باشد.
2. حداكثر مدت زمان اينگونه سفرها 20 روز است.

3. مجوز خروج از کشور برای سفرهای سیاحتی، دانشجویان، با درخواست دانشگاه محل تحصیل و تعیین محدوده زمانی خروج از کشور و حداکثر به مدت 30 روز صادر می گردد.

  •   خروج از كشور به منظور سفرهای ورزشی (سفرهایی که ورزشکاران مشمول با تایید وزارت ورزش و جوانان انجم می دهند):

1. مشمول فاقد غيبت باشد.
2. عدم اشتغال به دوره خدمت ضرورت.
3. دارا بودن معافيت تحصيلي معتبر براي دانشجويان و دانش آموزان.
4. قرار داشتن در مهلت هاي قانوني پس از فراغت، انصراف، اخراج يا ترك تحصيل براي دانشجويان و دانش آموزان.
5. سرباز قهرمان با ارائه معرفي از ستاد كل نيروهاي مسلح.
6. دارندگان برگ آماده به خدمت بدون غيبت در مدت اعتبار آن.

  •   خروج از كشور به منظور پیگیری درمان و مداوای بیماری:

1. تاييد شوراي عالي پزشكي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و يا شوراي عالي پزشكي سازمان وظيفه عمومي ناجا.
2. مدت خروج از كشور اينگونه مشمولان بستگي به ميزان طول درمان آنان دارد و قابل تمديد نيز مي ياشد.

  • خروج از كشور متعهدين خدمت به سازمانها

تعريف: متعهدين خدمت به سازمانهاي دولتي مانند شركت ملي نفتكش، كشتيراني، سازمان بنادر و دريانوردي، سازمان هواپيمايي، وزارت آموزش و پرورش و قوه قضائیه می باشند.

شرايط احراز خروج از كشور متعهدين خدمت به سازمانها:

  1. وثیقه سفر زیارتی متعهدین خدمت ، مبلغ 30 میلیون ریال وجه نقد و سفرهای سیاحتی ( غیرزیارتی ) 150 میلیون ریال وجه نقد یا ضمانت نامه بانکی .
  2. صدور مجوز خروج متعهدین خدمت برای ماموریت های سازمانی با درخواست و ضمانت سازمان بکارگیرنده بلامانع خواهد بود و برای سایر سفرها ، مانند زیارتی یا غیر زیارتی بنا به تقاضای شخصی ، ضمن ارائه اشتغال به تعهد وموافقت با خروج ازکشورتوسط سازمان مربوطه و همچنین سپردن وثیقه از سوی مشمول متعهد خدمت ، اقدام می گردد .
  3. صدور مجوز خروج از کشور برای متعهدین خدمت آموزش و پرورش و قوه قضائیه هم توسط وظیفه عمومی مرکز تهران بزرگ و هم معاونت وظیفه عمومی سایر استان ها انجام می شود .
  4. متعهدین خدمت که مدت تعهد آنان به پایان رسیده لیکن کارت پایان خدمت دریافت ننموده اند ، در صورت ارائه گواهی پایان تعهد از یگان بکارگیرنده ، مجوز خروج متناوب حداکثر 90 روزه بدون وثیقه صادر می گردد 

وثیقه خروج از کشور

میزان و ارزش وثیقه خروج از کشور چقدر است؟

وثیقه خروج از کشور در اصل به معنای جایگزین کارت پایان خدمت افراد است و افرادی که مشمول خدمت سربازی می باشند، باید برای خروج از کشور و دریافت مجوز وثیقه ای نزد دولت به امانت بگذارند که نوعی تعهد برای بازگشتِ دوباره به کشور محسوب می شود.

میزان و ارزش هر وثیقه برحسب نوع سفر متفاوت است که عبارت اند از:

  • وثیقه سفرهای علمی: 150 میلیون ریال وجه نقد یا ضمانت نامه بانکی.
  • سپردن وثيقه سفر سیاحتی: مبلغ 30 میلیون تومان وجه نقد و یا ضمانت نامه بانکی.
  • وثيقه سفر زيارتي متعهدین خدمت: مبلغ 5 میلیون تومان وجه نقد.
  • وثیقه سفرهای ورزشی: مبلغ 30 میلیون تومان
  •  وثیقه سفرهاي مطالعاتي :  مبلغ 8 میلیون تومان و دوره های مشترک مبلغ 15 میلیون تومان
  • سفر جهت ادامه تحصیل (معافیت تحصیلی خارج از کشور): 40 میلیون تومان وجه نقد .

چگونگی دریافت مجوز خروج از کشور

در این رابطه، به این ترتیب عمل می شود:

1- اخذ کد سخا: از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10)
2-ورود به درگاه خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) به نشانی (www.services.epolice.ir)
3- ثبت اطلاعات اولیه شخصی از قبیل : نام و نام خانوادگی ، کدملی ، آدرس محل سکونت و کدپستی
4- ثبت اطلاعات مربوط به خروج از کشور از قبیل : کشور مقصد ، تاریخ خروج از کشور ، تاریخ ورود به کشور، نوع سفر(تفریحی ، علمی و زیارتی)
5 – انتخاب یکی از دو گزینه : 1 ) دانشجویی 2 ) دارندگان برگ آماده به خدمت
6 – پرداخت اینترنتی مبلغ 3500 تومان هزینه خدمات اینترنتی لازم است رمز دوم کارت عابربانک خود را همراه داشته باشید .

* با انتخاب گزینه دانشجو هستم: درخواست خروج از کشور شما به صورت سیستمی به کارتابل دانشگاه رفته ، پس از بررسی وضعیت تحصیلی شما از سوی دانشگاه در صورت تایید معافیت تحصیلی ، به سامانه وظیفه عمومی منتقل می شود و در صورت عدم تایید معافیت تحصیلی ، پیغام ( رد درخواست شما توسط دانشگاه ) رویت می شود.

* پس از انتقال اطلاعات شما به سامانه وظیفه عمومی ، پنجره ای مبنی بر دریافت شماره حساب قوانین مشمول برای استرداد هزینه ودیعه شما باز می شود(تاکید می شود:حتما شماره حساب مشمول وارد شود)

* پس از ثبت شماره حساب گزینه واریز اینترنتی مبلغ ودیعه فعال می شود و شما می توانید به صورت اینترنتی مبلغ ودیعه خود را پرداخت نمایید.

* لازم به ذکر است،برای پرداخت مبلغ ودیعه نیاز به داشتن کارت قوانین نمی باشد و می توانید با تمامی کارت های عضو شبکه شتاب این امر را انجام دهید .

* پس از واریز مبلغ وثیقه ، پنجره ای مبنی برشماره سریال پرداخت و شماره درخواست ، کد ارجاع و…..باز می شود ضروری است که این اطلاعات را ذخیره نمایید ، پس از ذخیره اطلاعات وارد مرحله نهایی( 5 ) یعنی مرحله ارسال درخواست شما به وظیفه عمومی می شوید.

تذکر (1): در این مرحله در صورت رخ داد خطا در پرداخت مبلغ ودیعه و کسر مبلغ از حساب شما ، برای رفع خطا می بایست گزینه ثبت کد ارجاع را انتخاب و کد ارجاع را که قبلا ذخیره کرده اید وارد و تایید کنید تا خطا برطرف و درخواست شما وارد مرحله نهایی (5) می شود.

تذکر (2): در این صفحه گزینه ای با عنوان مالی وجود دارد که برای اطمینان از پرداخت مبلغ ودیعه ، می توانید با انتخاب این گزینه ده تراکنش آخر حساب خود را مشاهده کنید .

* پس از واریز مبلغ : اطلاعات شما به سامانه سازمان وظیفه عمومی منتقل می شود که این مرحله ( یک روز کاری ) به طول می انجامد.(اگر پنج شنبه انجام دهید اطلاعات شما روز شنبه به سازمان منتقل می گردد).

* پس از انتقال مدارک و بررسی اطلاعات شما ، مجوز خروج از کشور توسط اپراتور سازمان وظیفه عمومی صادر می شود و به سامانه کشوری گذرنامه منتقل می شود.

* لازم به ذکر است : این انتقال اطلاعات یک روز کاری به طول می انجامد .

* نکته مهم : با توجه به احتساب زمان انتقال اطلاعات به سامانه وظیفه عمومی و انجام سایر اقدامات مربوط ، لذا لازم است یک الی دو هفته قبل از خروج کشور درخواست خود را ثبت کنید.

وثیقه خروج از کشور

کد سخا چیست؟

زمانی که مشمول وظیفه درخواست خود را در دفاتر خدمات الکترونیک (پلیس۱۰+) ثبت می‌کند، برای هر فرد یک کد اختصاصی در سامانه در نظر گرفته می‌شود که به آن کد سخا می‌گویند. کد سخا شناسه‌ای پنج رقمی، منحصر به فرد و مختص به شما در سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا است. با استفاده از کد سخا و کد ملی می‌شود از طریق سایت اطلاع رسانی سازمان نظام وظیفه عمومی، به منظور ورود به سامانه‌های وظیفه عمومی جهت استعلام و مشاهده آخرین وضعیت خدمت و شرایط اعزام، وثیقه سربازی، امریه، تعویض کارت و … استفاده کرد. لازم به ذکر است که این کد هیچ ارتباطی به ارگان یا سازمان محل خدمت و کد آموزشی افراد ندارد.

چگونگی استرداد وثیقه خروج از کشور

نحوه پس گرفتن وثیقه خروج از کشور پس از بازگشت از سفر نیز بدین صورت است که در حال حاضر مشمول بایستی شخصا در سازمان وظیفه عمومی حاضر شود تا پس از رویت گذرنامه، میزان مبلغ ودیعه ی وی مسترد گردد. (این مدت غالبا یک هفته تا 10 روز طول می کشد).

نکته قابل توجه اینکه تنها بازگشت به موقع مشمول کافی نبوده و وی شخصا باید به سازمان نظام وظیفه عمومی مراجعه کند. بدیهی است که اگر چنین نشود، وثیقه مشمول ضبط خواهد.

نکات مهم :

  • صدور مجوز خروج از کشور مشمولین در هنگام سپری کردن خدمت سربازی، توسط سازمان وظیفه عمومی ممنوع بوده و آن ها می بایست درخواست خود را از طریق معاونت منابع انسانی یگان خدمتی خود پیگیری و انجام دهند.
  • اگر در زمان تعیین شده توسط نظام وظیفه، خودتان را به نظام وظیفه معرفی نکنید، شامل جریمه خواهید شد. به این ترتیب که مراجعه نکردن در موعد مقرر به سازمان نظام وظیفه باعث ممانعت از خروج مجدد شما از کشور به مدت 6 ماه تا یک سال می شود. جریمه‌ها برای افرادی که دیرتر از زمان مشخص شده به کشور باز می‌گردند سخت ‌تر می‌شود و علاوه بر پرداخت مبلغ وثیقه خود، افزایش خدمت یا احضار به مراجع قضایی (با توجه به مدت زمان غیبت) در انتظار خود خواهد بود.
  • مشمولینی که درخواست خروج از کشور دارند باید بدانند که فرد با این مجوز تنها یک بار می تواند از هر کدام از مرزهای هوایی، زمینی و دریایی کشور خارج شود.
  • از آن جایی که اطلاعات ورودی شما در مرزها ثبت شده است، باید توجه کنید که در هنگام بازگشت، مبلغ وثیقه بدون کسر کارمزد پس از ۴۸ ساعت بعد از ورود به کشور، به حساب شما واریز خواهد شد.

بازگشت مشمولان غایب به داخل کشور چگونه است؟

تمامی مشمولان غایب ایرانی که حداقل به مدت 3 سال در خارج از کشور اقامت داشته اند، می توانند در هر سال به مدت 2 بار و مجموعا 3 ماه به داخل کشور تردد کنند.

هم چنین شرایط داشتن تردد برای مشمولان به خارج از کشور به این صورت است که:

افراد باید سه سال به صورت پیوسته متصل به درخواست مجوز تردد در خارج از کشور اقامت داشته باشند.

اقامت در خارج از کشور در هر سال کمتر از ۹ ماه پیوسته یا ناپیوسته نباشد. به این معنی که 9 ماه اقامت در خارج و 3 ماه تردد به داخل کشور به عنوان یک سال اقامت تلقی خواهد شد.

چنانچه 3 سال اقامت مشمول در خارج از کشور در یک دوره چند ساله بوده است، باید پیوستگی بین سنوات اقامت با حداقل ۳ ماه اقامت در سال حفظ شده باشد. این 3 ماه جزوه اقامت سه ساله محاسبه نمی‌شود و صرفاً برای پیوستگی سنوات اقامت می باشد.

سوالات متداول در مورد وثیقه خروج از کشور مشمولین خدمت سربازی

وثیقه خروج از کشور مشمولان سربازی چیست؟

آقایان بالای 18 سالی که مشمول خدمت نظام وظیفه عمومی (خدمت سربازی) هستند، برای خروج از کشور باید دارای کارت پایان خدمت باشند تا بتوانند به راحتی به مقاصد مدنظر خود سفر نمایند. در این بین اما مشمولانی که هنوز به خدمت نرفته اند و در عین حال قصد خروج از کشور و اپلای را دارند، باید وثیقه ای را به عنوان تعهد و جایگزینی برای کارت پایان خدمت در اختیار مراجع ذیصلاح بگذارند تا بتوانند مجوز خروج از کشور را دریافت نمایند.

میزان و ارزش وثیقه خروج از کشور چقدر است؟

میزان و ارزش هر وثیقه برحسب نوع سفر متفاوت است که عبارت اند از:
وثیقه سفرهای علمی: 150 میلیون ریال وجه نقد یا ضمانت نامه بانکی.
سپردن وثيقه سفر سیاحتی: مبلغ 30 میلیون تومان وجه نقد و یا ضمانت نامه بانکی.
وثيقه سفر زيارتي متعهدین خدمت: مبلغ 5 میلیون تومان وجه نقد.
وثیقه سفرهای ورزشی: مبلغ 30 میلیون تومان
 وثیقه سفرهاي مطالعاتي :  مبلغ 8 میلیون تومان و دوره های مشترک مبلغ 15 میلیون تومان
سفر جهت ادامه تحصیل (معافیت تحصیلی خارج از کشور) : 40 میلیون تومان وجه نقد .

استرداد وثیقه خروج از کشور چگونه است؟

نحوه پس گرفتن وثیقه خروج از کشور پس از بازگشت از سفر نیز بدین صورت است که در حال حاضر مشمول بایستی شخصا در سازمان وظیفه عمومی حاضر شود تا پس از رویت گذرنامه، میزان مبلغ ودیعه ی وی مسترد گردد. (این مدت غالبا یک هفته تا 10 روز طول می کشد).

بازگشت مشمولان غایب به داخل کشور چگونه است؟

تمامی مشمولان غایب ایرانی که حداقل به مدت 3 سال در خارج از کشور اقامت داشته اند، می توانند در هر سال به مدت 2 بار و مجموعا 3 ماه به داخل کشور تردد کنند.

جهت تحصیل در چه مقاطعی مجوز خروج از کشور توسط نظام وظیفه صادر خواهد شد؟

در صورتی که دبیرستان یا مقطع متوسطه خود را در ایران سپری کرده اید، مجاز به ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی یا کاردانی در خارج از کشور نمی باشد و فقط مجوز خروج از کشور برای مقطع کارشناسی ارشد و دکتری و رشته های پزشکی  صادر می گردد. در نتیجه مشمولین خدمت سربازی جهت ادامه تحصیل درمقطع کارشناسی قادر به وثیقه گذاشتن برای خروج از کشور نمی باشند.

نوع خروج از کشورمیزان وثیقه براساس نوع خروج از کشور مشمولین خدمت
سپردن وثيقه سفر سیاحتیمبلغ 30 میلیون تومان وجه نقد و یا ضمانت نامه بانکی.
وثیقه سفرهای علمی150 میلیون ریال وجه نقد یا ضمانت نامه بانکی.
 وثیقه سفرهاي مطالعاتيمبلغ 8 میلیون تومان و دوره های مشترک مبلغ 15 میلیون توما
سفر جهت ادامه تحصیل (معافیت تحصیلی خارج از کشور) 40 میلیون تومان وجه نقد
وثيقه سفر زيارتي متعهدین خدمتمبلغ 5 میلیون تومان وجه نقد.
وثیقه سفرهای ورزشیمبلغ 30 میلیون تومان
4.4/5 - (62 امتیاز)

202 پرسش و پاسخ

  • سلام من سربازم و بخاطر اینکه بار اول دکتر مشکوک به کرونا زد پادگان قبول نکرد و ۳ ماه غیبت غیرموجه خوردم میخواستم بدونم در حین خدمت میتونم برای اپلای و خروج از کشور اقدام کنم؟

  • با عرض سلام … ببخشید در صورت کنسل شدن سفر، آیا باید در طول بازه ی خروج از کشور به پلیس مراجعه کنیم برای پس گرفتن وثیغه یا
    بعد از پایان تاریخ خروج ؟؟!

  • سلام وقتتون بخیر
    برای گذاشتن وثیقه و استرداد اون بعد از بازگشت حتما باید در بانک قوامین حساب داشته باشیم؟

    • سلام
      برای پرداخت مبلغ ودیعه نیاز به داشتن کارت قوانین نمی باشد و می توانید با تمامی کارت های عضو شبکه شتاب این امر را انجام دهید .
      همچنین پلیس به علاوه ده بانک مورد نظر خود برای وثیقه گذاشتن را معرفی خواهد کرد

    • سلام خسته نباشید می‌خوام برم وثیقه رو پس بگیرم چه مدارکی لازمه

      • از آن جایی که اطلاعات ورودی شما در مرزها ثبت شده است، باید توجه کنید که در هنگام بازگشت، مبلغ وثیقه بدون کسر کارمزد پس از ۴۸ ساعت بعد از ورود به کشور، به حساب شما واریز خواهد شد.

  • سلام وقتتون بخیر
    برای وثیقه گذاشت و استرداد وثیقه بعد از بازگشت حتما بایو حساب بانک قوامین داشته باشیم

  • سلام در سایت ناجا برای وثیقه از من بانک سپه خواست و قوامین نبود، من شماره حساب این بانکو دادم خواستم سوال کنم مسله ای پیش نمیاد؟

  • سلام
    من شهریور ماه دفاع ارشدم رو انجام دادم، میخواستم بدونم الان مثلا ما وقت سفارت داشته باشیم که سفارتشم تو ایران نیست باید چکار کنیم؟ یعنی مثلا یبار مجوز بگیریم بریم سفارته برگردیم برای بار دوم مجوز میدن؟؟ یا مثلا ریسک کارو ببریم بالاتر،، یبار که رفتیم همون یبارم بریم سفارتو ازونجام بریم دانشگاه مقصد( که اصلن شاید ویزا تایید نشه)
    البته اصلن بمن که درسم تموم شده( و غیبت هم ندارم) مجوز خروج همون یبارم میدن؟؟ منی که دانشجو دیگه فک نکنم محسوب بشم

    • سلام بله یکبار توریستی میگیرید و دفعه بعد که ویزا شما اومد به صورت تحصیلی مجوز خروج میگیرید

      • سلام
        من دانشجو معلم هستم ایا برای من هم پاسپورت صادر میشود و چقدر طول میکشد یا فقط نامه بهم میدن؟
        من فردا میخوام ودیعه رو پرداخت کنم چقدر طول میکشه بتونم سفر کنم ؟

  • سلام من برای ریختن ودیعه شماره حسابم رو قبول نمیکمه شماره حساب 12 رقم میشه این 14 رقم میخاد

  • سلام
    اگر دوره کاراموزی یا سفر علمی بیش از 45 روز تعریف شده باشه مثلا 8هفته باشه امکان افزایش مدت زمان وجود داره؟

    • سلام.من برای مقطع دکتری قصد اپلای دارم و میخوام وثیقه خروج بذارم و غیبت هم ندارم.در مقطع ارشد هم با گرفتن پروژه تونستم کسری خدمت بگیرم.سوالم اینکه ایا با وجود کسری خدمت میتونم وثیقه خروج بذارم؟
      سوال بعدیم اینکه اگه وثیقه خروج بذارم چند بار میتونم در حین تحصیل به کشور رفت و امد کنم؟

  • در صورت داشتن گذرنامه و بعد از دریافت پیامک سازمان وظیفه عمومی ناجا میتوان از کشور خارج شد یا باید اقدام دیگری هم انجام داد؟

  • سلام من امروز ودیعه خروج از کشور رو پرداخت کردم میخواستم بدونم چند روز طول میکشه تا مجوز خروج من صادر بشه؟ و اینکه برگه ای چیزی نباید به فرودگاه نشان بدم ؟

  • آیا دانشجویانی که تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان هستند باید وثیقه خروج از کشور برای ادامه تحصیل بدن؟؟

    • این دانشجویان می توانند از تسهیلات نظام وظیفه برای نخبگان استفاده نمایند که در سایت بنیاد نخبگان درج شده و می توانید مطالعه کنید.

  • سلام من درخواست خروج از کشورم رو از محل سازمان نظام وظیفه لغو کردم و درخواست استرداد ودیعه دادم ، میخواستم بدونم چند روز طول میکشه تا درخواستم از تو سایت وظیفه برداشته بشه؟

  • درود برشما مدت زمان سفر سیاحتی 30 رزو هستش برای دانشجویان مشغول تحصیل. یکی از دوستان من تونست مدت خروج از کشورش رو به سه ماه افزایش بده این کار به چه صورا انجام میشه و راهش چی هستش ؟

  • سلام
    بعد از پایان کارشناسی و در فرصت یک ساله که برای تعیین تکلیف سربازی داریم میتونیم مجوز خروج ازکشور به صورت سیاحتی بگیریم یا امکانپذیر نیست؟
    اگرامکان پذیر هست، باید دفترچه اعزام به خدمت پرکنیم؟

  • سلام خسته نباشید
    من ویزای تحصیلی برای مقطع کارشناسی میخوام بگیرم ولی فهمیدم که برای کارشناسی معافیت تحصیلی نمیدن و میخواستم بدونم میشه با وثیقه زیارتی و با پاسپورت ایرانی از کشور خارج شد و بعدا از یه کشور دیگه با ویزایی که گرفتم به مقصد برم؟
    مثلا وثیقه زیارتی بگیرم ولی باهاش تا ترکیه برم امکانش هست یا توی فرودگاه مشکلی پیش میاد؟
    بعدش هم ایا وثیقه زیارتی ربطی به سنی یا شیعه بودن داره؟

    • سلام بله از این روش برخی اقدام می کنند و ولی باید کشوری که مجوز خروج شو گرفتید در ابتدا برید حتما

  • سلام.من یک ماه و نیم دیگه میرم تو ۱۹ سال و تازه دیپلمم رو گرفتم و میخوام دانشگاه ثبت نام کنم.اشتغال به تحصیل دارم و میخوام بدونم برای خروج از کشور با وثیقه برای سفر کاری و ورزشی آیا مشکلی برام پیش میاد؟
    چقدر باید وثیقه بزارم؟

    • سلام مبالغ مورد نیاز برای وثیقه ها در همین مطلب درج شده با دقت اگر مطالعه کنید، پیدا خواهید کرد.

  • سلام وقتتون بخیر
    بنده غیبت دارم اما مشغول کار هستم برای کارم لازمه که دبی برم ایا میتونم پیگر باشم و از ژریق وثیقه از کشور خارج بشم یانه معافیتی هم از نظر تحصیلی ندارم ممنونم

  • سلام من دانشجوی دکترا هستم و تا 1402 معافیت تحصیلی دارم، الان در حین تحصیل از یک دانشگاه خارجی پذیرش گرفتم، میخوام بدونم اگر نوع سفر رو توی سایت نظام وظیفه سیاحتی بزنم، بعد توی پاسپورت مهر ویزای دانشجویی بزنه سفارت، آیا موقع خروج از کشور مشکلی پیش میاد؟ میگن چرا نوع سفر رو زدی سیاحتی اما ویزات توریستی نیست و دانشجوییه؟ در این صورت باید چه کار کنم؟

    • سلام‌ دوست عزیز خسته نباشید ، من هم الان سوالم همین است ، میخواستم بدونم تونستین این کار رو انجام بدین ؟

  • سلام وقت بخیر دانشجوهستم و معافیت تحصیلی دارم درخواست مجوز خروج از کشور دادم دانشگاه تایید کرد و سایت نظام وظیفه منتظر پرداخت وثیقه با توجه به اینکه تاریخ سفرم 50 روز دیگس میتونم ماه بعد وثیقه رو پرداخت کنم که تو این مدت پولم نخوابه؟یا اینکه اگه تا مدتی پولو نریزم درخواستم باطل میشه

    • سلام ممنون اینو باید از پلیس به علاوه ده بپرسید متاسفانه ما اطلاعی نداریم.

  • بنده سال 86 با وثیقه گذاشتن سند خانه از کشور خارج شدم و دیگر به ایران برنگشتم. مبلغی که در وثیقه ملکی ثبت شده بود معادل 20 میلیون تومان بود(5 میلیون وزارت علوم و 15 میلیون نظام وظیفه) . هیچگونه ارزی هم از دولت برای ادامه تحصیل دریافت نکردم. میخواستم ببینم الان برای ازاد شدن سند وثیقه با گذشت این همه سال همون مبلغ 20 میلیون تومان را از من دریافت میکنن یا این مبلغ تغییر کرده؟ ممنون

    • سلام اگر در موعد مقرر به كشور بازنگشته باشيد وثيقه شما ضبط شده و شما سربازي فراري محسوب مي شويد.

  • سلام. برای ادامه تحصیل ارشد خارج از کشور میخواستم بدونم که مدت زمانی که توی کشور خارجی میتونیم بمونیم چقدره؟ طول دوره ارشد ۲ سال هست بعضی جاها نوشتند که ۶ ماه بیشتر وقت نمیدن یعنی باید هر ۶ ماه وثیقه بدیم؟ یا اینکه ۴۰ میلیون وثیقه رو برای ۲ سال میگیرن؟

    • سلام معافیت تحصیلی تون مانند دوره های داخل ایران هست، به عنوان مثال ارشد ایران دوساله است در خارج هم به همین شکل می باشد و وثیقه برای دوسال می باشد.

  • ۱۹سالمه موسسه ی دریانوردی رشته افسردومی نامحدود وگذروندم وسربازی نرفتم برای رفتن کارورزی روکشتی که ۱سال طول میکشه باید پاسپورت بگیرم البته رشته دیگه ایی دردانشگاه مشغولم تا ۱۴۰۴معافیت تحصیلی دارم.اما شنیدم به دانشجوها ۱ماه بیشتراجازه خروج نمیدن.من باید چکارکنم قبل سربازی کدتی یاهمون کارورزیم وبگذرونم لطفااااا راهنماییم کنین

    • سلام متاسفانه در این مورد ما اطلاعی نداریم و بهتره از دانشگاه تون سوال بفرمایید.

  • سلام، من دانشجو هستم و برای دیدن خانواده میخوام از ایران برم،تو سایت نوشته حداکثر ٣٠ روز میتونم خارج بشم.امکان اینکه من بتونم بیشتر بمونم هست؟ مثلا با پرداخت وثیقه بیشتر؟

  • سلام
    من دانشجو ی لیسانس هستم و امسال قصد خروج از کشور به صورت سیاحتی را دارم. وثیقه مورد نیاز در برخی از سایت ها 15 میلیون و در برخی 30 میلیون تومان درج شده است. کدام یک درست است؟

  • سلام من اشتغال به تحصيل گرفتم براي زيارتي گرفتم
    ميشه به جز زيارت سفر هايي سياحتي هم رفت ؟!

  • سلام من دانشجوی ارشد هستم میخواستم برای تابستون مجوز خروج از کشور بگیرم و ارشد ترم تابستانه نداره من شنیده بودم برای مجوز خروج حتما باید توی ترم تحصیلی باشبم حالا درست و غلطشو نمیدونم. به نظر شما میشه تابستون مجوز خروج بگیرم ؟

  • سلام، من دانشجوی دکتری هستم و قصد خروج از کشور برای فرصت مطالعاتی رو دارم. سوالی که دارم این هستش که اولا مبلغ وثیقه برای خروج فرصت مطالعاتی 8 میلیون هستش؟ نسبت به قبل افزایش نداشته؟ دوم این که الان برای سفر علمی تو سایت epolice گزینه ای برای انتخاب وجود نداره، چجوری باید درخواست خروج از کشور بدیم؟ باید حضوری بریم به دفاتر پلیس +10؟

    • سلام خسته نباشید احتمالا افزایش داشته اما در سایت پلیس هنوز اپدیت نشده
      توصیه میکنیم به دفاتر پلیس مراچعه کنید تا هم مبلغ جدید و هم شیوه تقاضا را پرس و جو نمایید.

  • سلام خسته نباشید
    من ۱۸ سالمه و مهر امسال میرم دانشگاه میخواستم ببینم من میتونم وثیقه برای ۱۰ روز به اسپانیا رو بگیرم ولی سربازی نرفتم
    و اینکه اگر برگردم سربازی من اجباری میشه؟؟؟

  • سلام بنده ترم۸ ارشد هستم و این ترم میخوام دفاع کنم
    آیا میتونم ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ا کارشناسی ارشد مجدد در یک رشته دیگر در خارج از کشور بدم؟

    • سلام
      بله اما باید گپ تحصیلی تونو رو پر کنید و همچنین خدمت سربازی تونو انجام داده باشید

  • سلام وقتتون بخیر ببخشید اگر برای تحصیل بعد از ۱۸ سالگی مهاجرت کردیم و در کشور مقصد اقامت بگیریم و به ایران برای مدت کوتاهی برگردیم داخل فرودگاه بازداشت میشیم؟ و اینکه اگر قبل از ۱۸ سالگی مهاجرت کنیم و اقامت اخذ کنیم چی؟ بازهم سرباز فراری محسوب میشیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.